"Ezek között nyema feminista" | Litera – az irodalmi portál

Féregről álmodott. Láng Zsolt: A szomszéd nő. Koinónia, Kolozsvár, 2003

Tartalom

  féreg gyógyszerek kisgyermekek számára bőr parazita orvosság

  Akkor a vizsgálatok szerint féregről álmodott tízezer rajzot sikerült a kártevőnek ellopni, ezek döntő többsége perui számítógépekről került illetéktelen kezekbe. Most áttekintjük, hogy azon túl, hogy a vírusirtók persze már felismerik, mi minden más történt még a biztonságunk érdekében. Emlékszünk még, mi is volt az eredeti probléma? A fertőzött gépeken az AutoCAD A kompromittált gépek esetében pedig árulkodó jel volt, hogy a rajzállományokat tartalmazó mappáinkban "acad.

  féregről álmodott

  A kártevő terjesztők mertek nagyot álmodni, amiről a visszafejtés közben talált féregről álmodott is híven árulkodnak: hosszú távra terveztek, nem csak az akkor létező AutoCAD verzió ellenőrzését programozták le, de a későbbi és lekérdezése is szerepel a lisp sablon fájlok ellenőrzésében.

  Nos, nem tétlenkedtek azóta az AutoCAD készítői sem, akik tanulva az incidensből, igyekeztek zárni soraikat, és féregről álmodott, kivédeni a termékek kihasználható gyenge pontjait. Ehhez első körben az AutoCAD Service Pack féregről álmodott álmodott érkezett meg a felhasználókhoz, ebben jelentős fejlesztések történtek annak érdekében is, hogy a fenti kártevő végrehajtását megakadályozzák.

  féregről álmodott

  Ezt követően pedig az AutoCAD termékbe is belekerültek a szükséges biztonsági módosítások. Vagyis történtek érdemi lépések a megtámadott szoftver készítőinek oldaláról is. Ennek valószínűsíthető oka, hogy egyelőre még tesztelik ezeknek az új beállítások hatásosságát, valamint a korlátozásokkal nem akarják nehezíteni a régi felhasználók napi munkáját.

  féregről álmodott

  Ha a figyelmeztető ablak, és mondjuk a Windows UAC figyelmeztető ablak hatásosságát összevetjük, persze hasznos, és igen, egy kattintással valóban figyelmen kívül is hagyható, de ennek ellenére azért mindenképpen a biztonságot igyekszik segíteni ez az elem, és sokkal jobb, mintha nem is lenne.

  Hogy ez elegendő lesz-e, és mostantól AutoCAD fronton ezzel lezárulnak-e majd végleg erős gyógyszerek férgek ellen nagy volumenű biztonsági incidensek, azt majd idővel meglátjuk.

  a trichocephalosis laboratóriumi diagnosztizálása gyógyszerek a 3 éves gyermekek parazitáira