Útipatika/Speciális utazók/Útipatika szoptató anyák részére

Anthelmintikum szoptatáshoz. Navigációs menü

Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt. Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat. Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén. A termékekre vonatkozó összes tartalom és anthelmintikum szoptatáshoz hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén. Köszönjük a türelmét és a megértését. Hatékony benzimidazol rezisztens törzsek kis strongylidák.

Aluladagolását, amely lehet alulbecsülése miatt a testsúly, nem helyesen a anthelmintikum szoptatáshoz, vagy nem a kalibráció anthelmintikum szoptatáshoz adagoló készüléket. Ha van ilyen Feltehetően klinikai esetek rezisztencia anthelmintikumokkal tovább kell vizsgálni a megfelelő tesztekkel pl Széklet Egg Count Reduction Test. Ahol az eredmények a vizsgálat ok erősen azt sugallják, ellenállás, hogy egy adott anthelmintikumok tartozó másik farmakológiai osztály, és amelynek más a hatásmechanizmusa kell használni.

CESTAL CAT FLAVOUR FÉREGHAJTÓ TABLETTA MACSKÁKNAK 10X

Ellenállás pirantei jelentették anthelmintikum szoptatáshoz lovak is elterjedt az Egyesült Államokban és Kanadában. Ezért a termék használata alapján kell a helyi regionális, farm epidemiológiai adatokat fogékonysága fonálférgek és ajánlások, hogyan korlátozzák a további szelekció ellenállás anthelmintikumokkal.

Onchocerca: Onchocerca spp. Galandférgek galandféreg : Anoplocephala perfoliata, Anoplocephala magna, Paranoplocephala mamillana. Kétszárnyú rovarok: Gasterophilus spp. Lárvák Mivel galandféreg fertőzöttség előfordulása nem valószínű a lovak előtt két hónapos korban, a kezelés a csikók ilyen életkorú, nem tekinthető szükségesnek. Ne használja a kancák tejet venni az emberi fogyasztásra.

Különleges óvintézkedések az állatokon való alkalmazáshoz Ugyanez orális adagoló csak akkor kell használni, anthelmintikum szoptatáshoz a dózis két állat, ha azok mind az egészséges, és vagy együtt futó, vagy ugyanazon a helyszínen, és közvetlen kapcsolatban állnak egymással. Csak a közvetlen orális adagolás esetén.

Kezet és bármely más testrészek, amelyek érintkezésbe kerülnek a termék. Semmilyen káros mellékhatást nem találtak, vagy jelentették kísérletek, amelyekben a javasoltnál nagyobb adagok. Kölcsönhatás más gyógyszerekkel és egyéb interakciók Nem ismert.

Nem szükséges, hogy visszatartja bármely takarmány a beadás előtt.

széles spektrumú hatást ellen bélféreg

A következő módszer beadás ajánlott: Helyezze a rögzítő gyűrűt a megfelelő jelet a dugattyút. Vegye le a kupakot a fúvóka.

A pasztát legjobban anthelmintikum szoptatáshoz a felső felületén a nyelv. Mutassa be a fúvóka végét orális adagoló a szájzug. Közvetlenül a szóbeli adagolót hátra és nyomja meg a dugattyút, hogy letétbe a massza rá a nyelvét.

Biztosítja a pasztát adott ezen a módon nem valószínű, hogy bármilyen elutasítás fog bekövetkezni.

Nincs elég tejem! Tejszaporítító technikák és szoptatási tanácsok.

Anthelmintikum szoptatáshoz a fejét egy kézzel az álla alatt néha segít nyelés. Adagolás: Ellenőrzésére és kezelésére strongylidák Oxyuris és Parascaris de kizárva Anoplocephala galandféreg.

Strongid-P Paste kell használni egy adag mértéke 19 mg pirantei embonat testtömeg-kilogrammonként. Testtömeg tartomány Dózis: tartalmát Dose; pirantei embonat Akár kg: orális adagoló; 2,85 - kg: orális adagoló; kapható mennyiség 5,70 g - kg: orális adagoló; 8. Adagolás Programok: Strongylidák. Oxyuris és Parascaris. Csikók: hónapos korig - dózis négyhetente. Lovak és szamarak: több mint nyolc hónapos korban - rutinszerűen dózis minden hat-nyolc hét, de a nyár folyamán és ősszel, amikor a lovak és anthelmintikum szoptatáshoz vannak fű, dózis minden hét.

Mindig adag napig, mielőtt után a áttelelő. Anyatehén kancák: Bebizonyosodott, hogy a csökkentés strongyle kihívás a szoptatott csikó legelőre lehet elérni használatával tiszta férgek és más paraziták gyógyszerei újra magot, vagy nem legeltette a korábban évről lovakaz adagoló a kanca napig, mielőtt ki majd időközönként két-négy hét végéig ősszel.

Ideális kancák csikók kell kimenni "tiszta" legelő, vagy ha ez nem lehetséges késedelem fordul őket, amíg júniusban.

Barnás, anthelmintikum szoptatáshoz, osztható rágótabletta. Célállat fajok 4. Terápiás javallatok célállat fajonként Kutyák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Taenia spp, Dipylidium caninum fiatal alakok ellen is - Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala - Ostorférgesség: Trichuris vulpis A pirantel tartalmú szerek csak elővigyázatosan adhatók kachexiás állatoknak. Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott.

Adagolás: A kontroll és a kezelt galandféreg: Strongid-P Paste kell használni egy adag mértéke 38 mg pirantei embonat testsúly kilogrammonként, ami kétszerese az dózisteljesítmény a strongylidák. Adagoló programot - Tapeworm: A szükséges ismételt kezelés változhat, de ha szükségesnek kell elvégezni intervallum után hat hétig. Annak biztosítása érdekében, beadása egy megfelelő adagot, a testsúly kell meghatározni a lehető legpontosabban; pontosságának adagoló ellenőrizni kell.

Ez rendelkezik széles spektrumú aktivitást mutatnak a nagyobb gyomor-bél férgek állatok és az ember. Hatásos a következő gyomor-bél férgek csikók, anthelmintikum szoptatáshoz lovak és szamarak. Nagy és kis strongylidák beleértve a benzimidazol-rezisztens törzsek kis strongylidák Oxyuris equi Parascaris equorum Anoplocephala perfoliata Pirantel működik, mint egy erős agonista acetilkolin ACh receptorokhoz izomsejtek fonalférgek vezető neuromuszkuláris blokk jellemző depolarizáló szerek.

Ennek eredménye egy elhúzódó görcsös bénulás a féreg és a kiutasítás anthelmintikum szoptatáshoz fogadó.

Enterobiasis

Pirantel embonát viszonylag oldhatatlan és gyengén anthelmintikum szoptatáshoz fel a belekben. Tevékenysége arra korlátozódik, hogy a paraziták lakás a bélben lumen.

A kis mennyiségű pirantei felszívódik a keringésbe gyorsan lebomlik, és a metabolitok nem rendelkeznek toxikus potenciállal.

This page is hosted for free by cba. Are you the owner of this page? Want to support this website? Click here and add some funds! Your money will then be used to pay for any of our services, including removing this ad.